Kom jij ons team versterken?


Uw onafhankelijke specialist

Geen afspraak? Geen probleem!

APK SERVICE VLIJMEN

APK-KEURING
zonder afspraak

Bij ons kunt u terecht voor een Apk-keuring met of zonder afspraak.

In de meeste gevallen is een afspraak niet nodig. De voertuigen die een afspraak hebben gemaakt, krijgen altijd voorrang. Voor de actuele wachttijd adviseren we altijd even te bellen.

Indien u uw voertuig niet nodig heeft of liever niet wilt wachten, kunt u uw voertuig ook gewoon bij ons neerzetten. Wij nemen contact met u op wanneer hij gekeurd is, zodat u hem weer op kunt komen halen.

Wilt u weer snel onderweg zijn?

Dan adviseren wij u om een afspraak in te plannen. Is de dag/tijd niet meer beschikbaar in de agenda die u graag wilt reserveren, neem dan met ons contact op. Vaak kunnen wij alsnog voor u een gewenste afspraak inplannen.

Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat tijden kunnen uitlopen door eventuele steekproeven.

Voor een eventuele herkeuring hoeft u geen afspraak te maken. Dit is binnen 10 dagen altijd gratis.

Valt uw auto in een steekproef?

Wanneer wij uw auto nagekeken hebben moeten wij het voertuig afmelden bij RDW. Om bedrijven te controleren op goed uitgevoerde keuringen, worden 3 op de 100 keuringen opnieuw door een RDW medewerker uitgevoerd. Dit heet een steekproef. De steekproef controleur dient binnen 1,5 uur bij uw voertuig te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, mag u uw voertuig zonder de controle weer meenemen.

Leenauto nodig?

Dat kan natuurlijk! 20,- per dag (0,20 cent per km)

Onafhankelijk Specialist

Een korte introductie
APK SERVICE VLIJMEN

Vlijmscherp advies en een onafhankelijke APK-keuring

In 1993 is APK Service Vlijmen opgericht en door je jaren heen is er een groot vast klanten bestand opgebouwd en is APK Service Vlijmen een bekend gezicht in Vlijmen. APK Service Vlijmen is in de regio specialist in het uitvoeren van onafhankelijke en neutrale autokeuringen, waar u een eerlijk advies krijgt over hoe het met uw auto gesteld is. Wij hebben geen belang bij goedkeur of afkeur.

Onafhankelijk specialist
Bestaat al sinds 1993
Eén aanspreekpunt
Keuren zonder zeuren
RDW erkend
Werkt met 1 aanspreekpunt
Met of zonder afspraak
Klaar terwijl u wacht

99+ Google reviews

Klanten aan het woord

A.J.H. Henskens

2022

Super goed geholpen en snel klaar en vriendelijke mensen aanrader om daar eens een kijkje te nemen met je auto.

Erik van Barneveld

2022

Telefonische afspraak gemaakt. Ik kon met Opa Corsa binnen een kwartiertje terecht. Vriendelijke en vakkundige mensen. Nette, verzorgde wachtruimte met koffie automaat. Korte uitleg over de gekeurde aandachtspunten gekregen. Prima 👌. Tevreden. Prijs en kwaliteit in verhouding. Hier kom ik volgende keer graag weer terug.

Edis Kurtovic

2022

Zeer mooie en professionele plek voor Apk en een ideale plek voor export auto's. Zeer tevreden en ik raad deze plek iedereen aan!

VAKMANNEN

Wij zijn Onafhankelijk

U bent voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto
APK Service Vlijmen is een bedijf met RDW-erkenning

Maak gerust een afspraak

Een APK-keuring duurt circa 30 minuten, dus u kunt onder het genot van een gratis kopje koffie in onze gezellige wachtkamer plaats nemen tot uw auto klaar is. Wilt u snel weer onderweg zijn raden wij u aan om een afspraak te maken, maar heeft u geen haast kunt u gerust zonder afspraak bij ons langskomen.