Gratis airco check

Bij APK Service Vlijmen kunt u langs komen voor een gratis airco check. Wij kijken of uw airco van uw auto goed, matig of niet werkt. Heeft u een afspraak voor de APK-keuring voeren wij deze controle altijd meteen voor u uit.

Een gratis airco check bij APK Service Vlijmen heeft een aantal voordelen:

  • Je kunt er zeker van zijn dat je airco goed werkt.
  • Je kunt voorkomen dat je airco kapot gaat.
  • Je kunt geld besparen op reparatiekosten.
  • Wij bieden u ook een service contract in combinatie met jaarlijkse APK keuring

Specialist in airco onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van APK-keuringen en het onderhouden van uw airco. Wij beschikken over de juiste apparatuur, kennis en papieren om uw airco goed te kunnen onderhouden.

Airco’s verliezen gemiddeld 10% van hun koelmiddel per jaar. Dit komt doordat het koelmiddel een vluchtig gas is dat door kleine poriën in de leidingen kan ontsnappen. De hoeveelheid gasverlies is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de leeftijd van de airco, de frequentie van gebruik en de rijomstandigheden.

Een airco is een onmisbare luxe, meestal zijn reparaties aan de airco erg duur daarom is het verstandig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Een goed werkende airco zorgt ervoor dat je koel en comfortabel kunt rijden, zonder beslagen ramen of muffe luchtjes. Een goed werkende airco is daarom belangrijk voor je veiligheid en je rijcomfort.

Wij vullen GEEN lekke systemen! Bij twijfel zullen wij altijd in overleg met u een lek test uitvoeren. De uitslag hiervan bepaalt of wij het airco systeem repareren en/of vullen.

U krijgt vooraf een prijsopgave van de eventuele kosten. Indien uw airco niet werkt door elektronische storingen hoeft u niets voor de servicebeurt te betalen. Wij halen het gas wat wij hebben gebruikt er weer uit. U kunt dan naar de garage voor de reparatie van uw airco.

De kosten voor airco service bij APK Service Vlijmen variëren van ongeveer €60 tot €250. De prijs hangt af van het type gas dat in uw auto zit en de uitgebreidheid van de service.

Bij een airco service bij APK Service Vlijmen wordt uw airco eerst gecontroleerd op de werking en eventuele lekkages. Indien er een lekkage gevonden wordt vullen wij de airco niet af.

U kunt uw airco service bij APK Service Vlijmen eenvoudig online of telefonisch inplannen.

99+ Google reviews

Klanten aan het woord

Hannes Brummer

2023

Top Bedrijf, breng als autohandelaar hier al 3 jaar lang altijd al mijn auto’s naar toe die gekeurd moetten worden vanwege de professionaliteit, betrouwbaarheid en goede service, het heeft dus een goede reden dat ik alleen kom voor alle keuringen en nergens anders.

Rody van Sambeek

2023

Wat een top service. Vooraf simpel afspraak gemaakt via de website, kon volgende dag meteen terecht, auto werd gekeurd en ik kon er even op wachten met een bak koffie. Vriendelijk personeel, goede uitleg wat er gedaan is en kwaliteit service!

Flipmo Moflip

2023

Kwam er vroeger al als kleine jongen met m’n vader. Nu na 30 jaar nog steeds en met mijn eigen auto’s. In die 30 jaar zijn we altijd goed geholpen en stond de koffie altijd klaar bij binnenkomst. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren van de klant vriendelijkheid en expertise.
VAKMANNEN

Wij zijn Onafhankelijk

U bent voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto
APK Service Vlijmen is een bedijf met RDW-erkenning

Maak gerust een afspraak

Een APK-keuring duurt circa 30 minuten, dus u kunt onder het genot van een gratis kopje koffie in onze gezellige wachtkamer plaats nemen tot uw auto klaar is. Wilt u snel weer onderweg zijn raden wij u aan om een afspraak te maken, maar heeft u geen haast kunt u gerust zonder afspraak bij ons langskomen.