APK SERVICE VLIJMEN

Onze APK Keuringen

Personenauto keuring

Bij APK Service Vlijmen bent u verzekerd van een vakkundige APK keuring. U krijgt van ons relevante informatie over de conditie van uw voertuig en inzicht in toekomstige en noodzakelijke reparaties.

Plan een afspraak

Elektrische voertuig keuring

De APK richt zich niet alleen op de Elektrische punten, maar ook op bijvoorbeeld de banden, verlichting en remmen. Bij hybride- en elektrische voertuigen worden eveneens gekeken naar alle elektrische onderdelen en de elektrische aandrijflijn.

Plan een afspraak

Camper keuring

Voor een camper hebben wij altijd extra aandacht. Er wordt niet dagelijkse mee gereden, waardoor de kans bestaat dat er dingen vast gaan zitten. Wij geven het advies, om voordat u op vakantie gaat, een vakantie controle uit te laten voeren.

Plan een afspraak

Bedrijfswagen keuring

Stilstaan kost geld en dit geldt zeker voor uw bedrijfswagen. Daarom kiest u voor een APK keuring bij APK Service Vlijmen. Wij kijken verder dan alleen de keuring en melden u ook eventuele aandachtspunten, zodat u problemen in de toekomst voor kunt zijn.

Plan een afspraak

Oldtimer keuring

Wanneer u een oldtimer heeft kan de apk-plicht verwarrend zijn. Dit komt, omdat er voor oldtimers veel verschillende regels gelden. Zo heeft een oldtimer vanaf een bepaalde leeftijd geen keuringsplicht meer of hoeft hij minder vaak gekeurd te worden. Rijdt u met uw oldtimer op de openbare weg, dan dient het voertuig wel aan de APK eisen te voldoen. Bovendien kunnen verzekeringmaatschappijen schade bij een incident niet vergoeden als het voertuig niet aan de eisen voldoet. Rijdt u veel of weinig met uw oldtimer? Wij kijken naar een controle die bij uw situatie past.

Plan een afspraak

Sportwagen keuring

Een sportwagen is vaak niet goedkoop en hier bent u vaak erg zuinig op. Een sportwagen biedt altijd iets extra’s: meer kracht, meer dynamiek, meer wegligging. Het rijplezier achter het stuur van een sportwagen is dan ook onvergelijkbaar. Wij controleren uw sportwagen met de juiste kennis en gaan zorgvuldig met uw voertuig om. Met al dat extra vermogen is veiligheid ook extra belangrijk. Daarom kijken wij niet alleen naar de minimale APK eisen. Indien wij op andere plekken slijtage zien dat niet direct afkeur is, stellen wij u hiervan op de hoogte.

Plan een afspraak

Aanpassing voertuig keuring

Uw aangepaste voertuig is vaak van onschatbare waarde voor u. Uw auto is compleet aangepast naar uw persoonlijke behoefte. Alle aanpassingen heeft de RDW voor uw voertuig goedgekeurd. Voorbeelden van deze aanpassingen kunnen zijn: speciale spiegels, aangepaste schakelaars, aangepaste pedalen of het vastzetten en vervoeren van een rolstoel. Wij kijken bij de keuring met uiterste zorg naar de aanpassingen die aan het voertuig zijn verricht, zodat u weer in alle veiligheid de weg op kunt.

Plan een afspraak

Onze Vakantie keuring

Gaat u op vakantie met uw eigen auto of camper? De kans is groot dat u dan veel kilometers gaat maken. U wilt natuurlijk niet stil komen te staan langs de weg. Wij controleren uw voertuig op de belangrijkste punten, waardoor u autopech tijdens uw rit kunt voorkomen. Daarnaast voorkomt u onnodige kosten tijdens uw vakantie. Door een vakantie keuring kunt u veilig en goed voorbereid aan uw vakantie beginnen.

APK SERVICE VLIJMEN

Onze Onafhankelijke APK Keuringen

De belangrijkste kracht van APK Service Vlijmen is onze neutraliteit. Wij zijn volledig onafhankelijk, omdat wij uw APK-keuring zonder winst oogmerk verrichten. Wij hebben dus geen baat bij het afkeuren van uw voertuig. Daarom weet u als klant altijd waar u aan toe bent! Wij beoordelen uw auto volgens de wettelijke eisen die door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) zijn opgesteld.

Indien uw auto is afgekeurd kunt u binnen 10 dagen terug komen voor een GRATIS herkeuring.

Komt u na de 10 dagen, dan betaald u €25,- voor de herkeuring.

Komt u na 1 maand terug voor de herkeuring, dan zullen wij uw auto opnieuw moeten keuringen.

Plan een afspraak

Kentekencheck

Doe hier uw kenteken check en controleer wanneer uw voertuig APK gekeurd moet worden.

NAAR DE KENTEKENCHECK