Kom jij ons team versterken?


Uw onafhankelijke specialist

APK Keuring in Nieuwkuijk

APK SERVICE VLIJMEN

APK-KEURING
in Nieuwkuijk

In Nieuwkuijk begrijpt iedereen hoe belangrijk een APK-keuring is. Onze deskundige en goed opgeleide technici beschikken over de nieuwste technologie en apparatuur om uw voertuig grondig te inspecteren en te beoordelen. Of het nu gaat om remmen, banden, verlichting, uitstoot of andere belangrijke aspecten van uw auto, wij zorgen ervoor dat alles nauwkeurig wordt gecontroleerd volgens de geldende APK-eisen.

APK services in Nieuwkuijk

Ben je op zoek naar een APK-keuringsbedrijf in de buurt van Nieuwkuijk? Ga dan naar APK Service Vlijmen. Wij bieden diverse keuringsservices om ervoor te zorgen dat jouw voertuig aan de wettelijke eisen voldoet en veilig op de weg blijft. Onze keuringsexperts zorgen voor een grondige inspectie en voorzien je van gedetailleerde informatie over de conditie van je voertuig. Bovendien bieden we inzicht in eventuele toekomstige onderhouds- en reparatiebehoeften. Hier bij APK Service Vlijmen staan we klaar om je voertuig in topconditie te houden, of het nu gaat om een personenauto, een elektrisch voertuig, bedrijfswagen of een camper. Vertrouw op onze expertise en service om ervoor te zorgen dat jouw voertuig veilig en betrouwbaar op de weg blijft.

Export Dienstverlening in Nieuwkuijk

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor exportdienstverlening in de regio Nieuwkuijk, hoef je niet verder te zoeken. APK Service Vlijmen, gevestigd in de buurt van Nieuwkuijk, is een door de RDW erkende instantie en biedt een uitgebreide exportdienst aan.

Onze exportdienst maakt het voor derden gemakkelijk om moeiteloos alle benodigde exportdocumenten te verkrijgen, waardoor het exportproces soepel en efficiënt verloopt. Wij zijn bevoegd om namens jou alle noodzakelijke zaken te regelen bij de RDW, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het missen van belangrijke stappen. Bij APK Service Vlijmen begrijpen we de lokale behoeften en bieden we onze deskundige diensten aan in de buurt van Nieuwkuijk.

Vakkundige APK-Service, Thuis in Vlijmen

Onafhankelijke
APK Keuringen

De belangrijkste kracht van APK Service Vlijmen is onze neutraliteit. Wij zijn volledig onafhankelijk, omdat wij uw APK-keuring zonder winst oogmerk verrichten. Wij hebben dus geen baat bij het afkeuren van uw voertuig. Daarom weet u als klant altijd waar u aan toe bent! Wij beoordelen uw auto volgens de wettelijke eisen die door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW)
zijn opgesteld.

In de buurt
van Nieuwkuijk

Verlaat Nieuwkuijk centrum via de Kasteellaan en volg de Nieuwkuijkseweg tot je bij een rotonde komt. Neem daar de tweede afslag naar de Oude Bosschebaan en rijd vervolgens rechtdoor tot je Vlijmen bereikt.

Indien uw auto is afgekeurd kunt u bnnen
10 dagen terug komen voor een GRATIS herkeuring.


  • Auto keuring
  • Camper keuring
  • Elektrische auto keuring
  • Bedrijfswagen keuring

Leenauto nodig?

Dat kan natuurlijk! 20,- per dag (0,20 cent per km)

Onafhankelijk Specialist

Een korte introductie
APK SERVICE VLIJMEN

Vlijmscherp advies en een onafhankelijke APK-keuring

In 1993 is APK Service Vlijmen opgericht en door je jaren heen is er een groot vast klanten bestand opgebouwd en is APK Service Vlijmen een bekend gezicht in Vlijmen. APK Service Vlijmen is in de regio specialist in het uitvoeren van onafhankelijke en neutrale autokeuringen, waar u een eerlijk advies krijgt over hoe het met uw auto gesteld is. Wij hebben geen belang bij goedkeur of afkeur.

Onafhankelijk specialist
Bestaat al sinds 1993
Eén aanspreekpunt
Keuren zonder zeuren
RDW erkend
Werkt met 1 aanspreekpunt
Met of zonder afspraak
Klaar terwijl u wacht

99+ Google reviews

Klanten aan het woord

A.J.H. Henskens

2022

Super goed geholpen en snel klaar en vriendelijke mensen aanrader om daar eens een kijkje te nemen met je auto.

Erik van Barneveld

2022

Telefonische afspraak gemaakt. Ik kon met Opa Corsa binnen een kwartiertje terecht. Vriendelijke en vakkundige mensen. Nette, verzorgde wachtruimte met koffie automaat. Korte uitleg over de gekeurde aandachtspunten gekregen. Prima 👌. Tevreden. Prijs en kwaliteit in verhouding. Hier kom ik volgende keer graag weer terug.

Edis Kurtovic

2022

Zeer mooie en professionele plek voor Apk en een ideale plek voor export auto's. Zeer tevreden en ik raad deze plek iedereen aan!

VAKMANNEN

Wij zijn Onafhankelijk

U bent voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto
APK Service Vlijmen is een bedijf met RDW-erkenning

Maak gerust een afspraak

Een APK-keuring duurt circa 30 minuten, dus u kunt onder het genot van een gratis kopje koffie in onze gezellige wachtkamer plaats nemen tot uw auto klaar is. Wilt u snel weer onderweg zijn raden wij u aan om een afspraak te maken, maar heeft u geen haast kunt u gerust zonder afspraak bij ons langskomen.