APK SERVICE IN NIEUWKUIJK

Snel en veilig weer de weg op

APK-keuring

In Nieuwkuijk begrijpt iedereen hoe belangrijk een APK-keuring is. Onze deskundige en goed opgeleide technici beschikken over de nieuwste technologie en apparatuur om uw voertuig grondig te inspecteren en te beoordelen op
verkeersveiligheid en milieueisen. Onze keurmeester hebben veel ervaring met APK keuren en zijn in staat om de keuring snel en efficiënt uit te voeren. Hij of zij is ook in staat om defecten te identificeren die minder ervaren keurmeesters mogelijk zouden missen. Daarnaast kan een keurmeester met veel ervaring de klant goed informeren over de bevindingen van de APK keuring en de eventuele reparaties die nodig zijn.

Onafhankelijke APK keuring

Wij zijn een keuringstation die niet en verbonden aan een autodealer of garage. Wij zijn RDW-erkend en voeren de APK keuring volgens de wettelijke eisen uit aan alle automerken. Of het nu gaat om remmen, banden, verlichting, uitstoot of andere belangrijke aspecten van uw auto, wij zorgen ervoor dat alles nauwkeurig wordt gecontroleerd volgens de geldende APK-eisen.

Bij een onafhankelijke APK keuring is er geen sprake van belangenverstrengeling. Onze keurmeesters zijn alleen bezig met het beoordelen van uw auto op basis van de wettelijke eisen. Jaarlijks worden er bij ons duizenden auto’s gekeurd. Wij staan voor service en eerlijkheid. Wij denken in uw belang en adviseren een oplossing die bij uw situatie past.

APK services in Nieuwkuijk
Ben je op zoek naar een APK-keuringsbedrijf in de buurt van Nieuwkuijk? Ga dan naar APK Service Vlijmen. Wij bieden diverse keuringsservices om ervoor te zorgen dat jouw auto aan de wettelijke eisen voldoet en met de juiste verkeerveiligheid op de weg blijft. Onze keuringsmeesters zorgen voor een grondige inspectie en voorzien je van gedetailleerde informatie over de conditie van je voertuig. Bovendien bieden we inzicht in eventuele toekomstige onderhouds- en reparatiebehoeften. Kunnen wij uw auto goedkeuren doormiddel van een kleine reparatie zullen wij dit altijd eerst u overleggen en een prijsopgaven doen voor wij de reparatie uitvoeren. Wilt u niet dat wij de reparatie uitvoeren een herkeuring is binnen 10 dagen altijd gratis, zo komt u niet voor verassingen te staan. Houd wel rekening met de vervaldatum van uw APK uw auto mag 2 maanden voor de vervaldatum gekeurd worden. Is uw vervaldatum al verlopen mag uw auto nog 2 maanden ongekeurd langs de weg blijven staan. Als u uw auto niet op tijd laat keuren ontvang u een boete van minimaal €130 + administratiekosten.

Bij APK Service Vlijmen staan we klaar om je voertuig in topconditie te houden, of het nu gaat om een benzineauto, dieselauto, een elektrisch voertuig, bedrijfswagen of een camper wij keuren alle automerken. Vertrouw op onze expertise en service om ervoor te zorgen dat jouw voertuig veilig en betrouwbaar en goedgekeurd op de weg blijft.

Wij bij APK Service Vlijmen voeren geen grote reparaties of onderhoud uit zoals een grote of kleine beurt omdat wij uitsluitend keuren kunt u uw auto altijd kort voor uw APK vervaldatum nog door een van onze keurmeester laten keuren.

Een APK-keuring duurt circa 30 minuten, dus u kunt onder het genot van een gratis kopje koffie in onze gezellige wachtkamer plaats nemen tot uw auto klaar is. Wilt u snel weer onderweg zijn raden wij u aan om een afspraak te maken, maar heeft u geen haast kunt u gerust zonder afspraak bij ons langskomen.

De voordelen van een onafhankelijke APK keuring zijn:

  • U voorkomt onnodige reparaties
  • Geen sprake van belangenverstrengeling
  • Op korte termijn auto gekeurd
  • Een afspraak is mogelijk dit scheelt tijd

APK SERVICE IN NIEUWKUIJK

145.000+

onafhankelijke keuringen

31 jaar

ervaring

100%

transparant

89.4%

tevreden klanten

99+ Google reviews

Klanten aan het woord

Hannes Brummer

2023

Top Bedrijf, breng als autohandelaar hier al 3 jaar lang altijd al mijn auto’s naar toe die gekeurd moetten worden vanwege de professionaliteit, betrouwbaarheid en goede service, het heeft dus een goede reden dat ik alleen kom voor alle keuringen en nergens anders.

Rody van Sambeek

2023

Wat een top service. Vooraf simpel afspraak gemaakt via de website, kon volgende dag meteen terecht, auto werd gekeurd en ik kon er even op wachten met een bak koffie. Vriendelijk personeel, goede uitleg wat er gedaan is en kwaliteit service!

Flipmo Moflip

2023

Kwam er vroeger al als kleine jongen met m’n vader. Nu na 30 jaar nog steeds en met mijn eigen auto’s. In die 30 jaar zijn we altijd goed geholpen en stond de koffie altijd klaar bij binnenkomst. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren van de klant vriendelijkheid en expertise.
VAKMANNEN

Wij zijn Onafhankelijk

U bent voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto
APK Service Vlijmen is een bedijf met RDW-erkenning

Maak gerust een afspraak

Een APK-keuring duurt circa 30 minuten, dus u kunt onder het genot van een gratis kopje koffie in onze gezellige wachtkamer plaats nemen tot uw auto klaar is. Wilt u snel weer onderweg zijn raden wij u aan om een afspraak te maken, maar heeft u geen haast kunt u gerust zonder afspraak bij ons langskomen.